Keune Ambassador

Wij zijn Keune Ambassador

Met trots mogen wij zeggen dat wij Keune Ambassador zijn. Met de professionele producten van Keune zorgen wij voor de mooiste styling-, kleur- en knipbehandelingen.

De kwaliteitsproducten van Keune doen wat ze beloven. Het wereldwijd gerespecteerde merk Keune is gebaseerd op elegantie en erkenning van de natuurlijke schoonheid van de vrouw. Keune heeft een missie: True Beauty. Een missie om schoonheid te scheppen.

Daarbij draagt Keune dieren een warm hart toe en is trots op zijn diervriendelijke werkwijze. Natuurlijk moeten we zorgvuldig met onze aarde omgaan. Daarom bespaart Keune energie, beperken ze waterverspilling, gebruiken ze natuurlijk licht en profiteren ze van het koude Nederlandse klimaat om producten te koelen tijdens productie. En dankzij de strenge kwaliteitseisen is Keune Good Manufacturing Practice (GMP) Resources-gecertificeerd.

Keune Webshop

Wij zijn (met trots) geselecteerd als Keune Ambassador, een onderscheiding die staat voor kwaliteit, service en vakmanschap! Door onze samenwerking met Keune zijn we nog beter op de hoogte van de laatste trends en technieken op het gebied van knip, kleur en styling. Daarnaast zijn we  altijd verzekerd van uitstekende  kleur- en  verzorgingsproducten.

De producten zijn af te halen in onze salon of online te bestellen in de Keune Webshop.