Onze behandelingen

✂ Dierenriemstraat 112  9742 AK Groningen ✂

Breng jouw coupe tot leven!

Toe aan een nieuwe coupe? Kleuren is onze specialiteit!
Als kleurspecialisten kunnen wij de mooiste kleuren creëren met onze topproducten van het merk Keune. Wij combineren goede kwaliteit met een gezellig bezoek aan de kapper onder het genot van een kopje koffie of thee.

Wij staan voor:

  • ​Vakmanschap
  • Top producten
  • Gezelligheid
  • Ontspanning

Ons enthousiaste team van professionals staat dagelijks voor u klaar om vakwerk te leveren en te zorgen voor een stukje ontspanning.

Onze schoonheidssalon

Onze schoonheidsbehandelingen zijn de ultieme verwenning voor uzelf en uw huid. Laat uw huid zuiveren en straal weer!

Onze schoonheidsspecialisten
Onze schoonheidsspecialisten zijn gediplomeerd en hebben al jaren ervaring binnen het vak. Zij hebben een passie voor het werk en zorgen ervoor dat iedereen met een heerlijke beleving de salon verlaat.

Medex
Wij werken met de schoonheidsproducten van Medex.

Medex produceert de meest exclusieve, luxe en resultaatgerichte cosmetica. Er is keuze uit diverse producten en productlijnen voor verschillende doelgroepen. Allen zijn het meest actief, exclusief en luxe van de hele cosmetica-branche.

Wij zijn Keune Ambassador

Met trots mogen wij zeggen dat wij Keune Ambassador zijn. Met de professionele producten van Keune zorgen wij voor de mooiste styling-, kleur- en knipbehandelingen.

De kwaliteitsproducten van Keune doen wat ze beloven. Het wereldwijd gerespecteerde merk Keune is gebaseerd op elegantie en erkenning van de natuurlijke schoonheid van de vrouw. Keune heeft een missie: True Beauty. Een missie om schoonheid te scheppen.

Daarbij draagt Keune dieren een warm hart toe en is trots op zijn diervriendelijke werkwijze. Natuurlijk moeten we zorgvuldig met onze aarde omgaan. Daarom bespaart Keune energie, beperken ze waterverspilling, gebruiken ze natuurlijk licht en profiteren ze van het koude Nederlandse klimaat om producten te koelen tijdens productie. En dankzij de strenge kwaliteitseisen is Keune Good Manufacturing Practice (GMP) Resources-gecertificeerd.